Angels & Airwaves

11kommentarer

tom

and how I love them.
jag föredrar nästan Tom i det bandet än i Blink 182.
faktiskt.

When all is said and done
Will we still feel pain inside?
Will the scars go away with night?
Try to smile for the morning light
It's like the best dream to have
Where every thing is not so bad

11 kommentarer

Mmmm...Potatischips I Massa Påsar...

17 Jan 2007 02:01

Fan, nu blev jag sugen på chips. Och bra musik, som du just skrev om. Damn you igen.

Sitter du på en soffa och slappar? Såhär dags? Skäms du inte? Uhm...vänta...hmmm.

Nejnejnej, fröken. Chandler är kung rätt igenom. Kan visserligen bero på att han påminner lite om undertecknad. Men hey...säg inte det till min framtida arbetsgivare bara. Schhhh! Looova!

Billy Butt Bokhylla

17 Jan 2007 02:11

Damn me? För att du gjorde mig sugen på chips som gjorde dig sugen på chips? Okej, där blev jag yr. Och exakt var gömde du de kilona? För av det jag har sett på dig så...ja, du måste ha väldigt långa tånaglar...? Men okej, vill du gå ner så får du hänga med på ett ordentligt fyspass här. You're in the army now...eller ja, army och army...you're in the police academy now?

Rumpan eller ryggen, rumpan eller ryggen? Jaherremintid, det är svårt att välja. Tur att en annan ligger gott i sin varma säääng med datorn i knääät och har det jätteskönt. Mouahahahaha!

Visst har Ross sina sköna flippar, men...hallååå? Han påminner för mycket om min bror i övrigt. Inte bra. Bättre med nån som påminner om mig, och därför är Chandler bäst. Seså, nu håller du med. Bra.

Smöret, mackan och den heliga prästosten.

17 Jan 2007 02:23

Okej, det är aldrig ditt fel ibland. HA!

Vet du? När du har gått ner till det du vill, så lovar jag att jag ska bjuda på en riktigt stor prinsesstårta, just for you. Damn, I'm ivöl.

Så du menar kortfattat att du har satt dig vid bordet, bara för att komma väck från mig? Sådärja, nu känner man sig uppskattad. Näe, men det är lugnt asså...här sitter man bara, fyra timmar innan man ska upp och håller fröken sällskap, och vad får man? Ett rövkn*ll med grovsalt. Fifan asså.

Egenkär? Jag? Aldrig. Nope. Jag är bara egenkär när jag har tittat på TV1000 efter midnatt.

Yogi bear

17 Jan 2007 02:34

Vad som förvånar mig mest är inte att du inte gick upp mer, det är att du typ inte fick nån smärre infarkt eller liknande, pga höjd kolesterol! Människa! Don't ever do that again.

Så det blir att sitta kvar trots att jag inom en snar framtid drar mig? Vad finns att göra efter mig, liksom? Näeeee...bättre att sova då. ;D

Nu tycker jag allt att du är lite klen, det var väl inte direkt att jag liksom berättade vaaad jag gör? Men jag kan skicka en film, if you want? Hold on, ska bara hämta mobilen... XD

Roger Pundare

17 Jan 2007 02:41

Då kommer nästa fråga - hur ser frökens tänder ut? Eller du kanske har sånadär i plast, who knows?

Meh...här gick jag i min enfald och trodde att jag var den ende som höll sällskap, så visar det sig att jag bara är en...en........en i määäängden!!! ='( Wääääh!!!

Äsch, det är verkligen klent virke i dig. Vad är det för fel på att se mig titta på actionfilm och äta snask under tiden? Mer egenkär än så kan man ju inte vara...eller vad tänkte du på?

Oh bring it on!

17 Jan 2007 02:48

Wtf...är du nån form av robotvariant av en fembot, eller? Inget pajar ju på dig...! Fusk!

Jo tjena...här nämner jag nåt som hon får för sig handlar om stake, och hon gnyr om hjärtattacker och what not. Och i nästa stund börjar hon uppmana mig att ha stake? Bestäm sig, woman!

Jag menade inte alls nåt såntdär som du tror att jag har vänt, för om jag erkänner det så kommer du ha rätt, och det tänker jag inte bjuda på så därför får du tro att jag har rätt och du har fel och jag tänkte inte alls på nåt sånt kanske.

Jag sa det först - bring it. Wuss.

17 Jan 2007 03:02

Är du kvinna? Vänta nu...nu har jag missat nåt. Kvinna? Har du bevis för det? Eller nej, jag vill inte ha bevis...!

Sättas på plats? Jag? Av vem, dig? Let me bring you a stool...hähä. Neeej, fy mig. Elaka jag.

Hyyyyysssch!

17 Jan 2007 03:09

Okej, jag tror dig...bara för att det är du.

Kolla...nu avslöjar du mig sådär. Klart som böfvelen att jag inte är en sån hårding som jag försöker framstå som, men det får ju folk inte veta? Och detdär med mansgris...partial credit för den? För det är ju trots allt bara jag som fånar mig - för att variera. Damn...när man tänker efter, så är jag egentligen inget annat än en fånig jävla pajas. Yay.

...and lies are expensive.

17 Jan 2007 03:15

Yeah...här har vi gått å inte direkt snackats för mycket på år och dag, och så får du mig att komma till insikt. That's deep, S-berg. Hatten av.

Du får anordna en kurs för hur man kan vara käftig, men ändå mjuk...och när man ska vara vad. Yeah, det är faen vad som behövs.

Hur som haver. Nu är klockan snart sättapåkaffetdags, och batteriet på datorn börjar säga ifrån. Läge för att dra täcket hela vägen över huvudet? Motvilligt ja. Men det har varit en trevlig sejour, må jag erkänna...så blogga lite mer, så jag får en ursäkt till att heja.

Bonnastyle is da shit.

17 Jan 2007 03:25

I shit you not. No reason for that. Faktiskt.

Well then, så länge du fortsätter ordbajsa, så kommer vi nog växla fler bokstäver. Men nästa gång bjuder du stenhårt på kaffe, be advised.

Until then - sussa gott när tillfälle uppstår, and I bid you farewell.

Fuck, det är jobbigt att vara FÖR seriös å såndär.

Najtinajt, kakan. 5964 gör klart slut.

Tess

18 Jan 2007 00:14

Gillar verkligen den där bilden!
O neej, ja har inte fått bort ljusstaken o några julgrejer till, men har iaf bytt gardiner...Imorron, is the Day..hahah, då ska jag fortsätta min storstädning!
Natti

Kommentera

Publiceras ej