polishuset & ännu ett hemskt kort i form av ett passfoto
mc'donalds
bilfarande till grannstaden
shoppning
ångest
nostalgilyssning av gamla dängor
bilfarande tillbaka

skulle fan köpt den där kepsen! vill-ha-begär. när jag äntligen hitta en som jag tyckte om.. men icke. det glömdes ju bort. crap. Bik Bok här i stan suger. det är bara att konstantera. man hittar numera aldrig något man vill ha. for real. Bik Bok i Ikano huset äger. man hittar ALLTID något man fastnar för & som man mer eller mindre skulle döda för. nästa gång. ja, då är det vi som åker till Ikano. där med bastat. skönt att vara ledig idag. lediga dagar står högt på listan av gemytliga saker! det slår aldrig fel med en ledig dag. iaf inte i min värld. sen är jag ju världens lataste också.


did I not make myself clear
I pushed you away
And thought I try to write my life on this page
(I’m so, I’m so sorry)


yepp yepp. skönt så länge det varande. föreläsning imorgon. dock bara mellan 13-15 men sen ska jag på redaktionsmöte kl 19. deal with it kvinna! jaa, jag kan ju inte vara ledig j ä m t !
måste bara ge cred till mannen på Polishuset som assistera oss med passet. vilken klippa! nästan så man ser fram emot att gå tillbaka dit om en vecka. he made my day!


Will you stay until I wake,
Even though I'm not yours to take?


dagens ton: Michelle Featherstone - We Are Man And Wife
aaagaaah! så frustrerande när man ska försöka förklara en känsla man inte kan greppa. det är iaf annorlunda. enklare & inte lika uppslukande. en distanserad & lite otrevlig attityd. fast det inte är menat som så. men ibland kan inte allt bli rätt. om jag blir dömd so be it. alla kanter är inte släta. jag har vassa kanter & hack som visar sina rätta färger i situtioner med illvilja & längtan. (you don't know me and you don't even care)

jag lyckades tamejfan inte bli full. haha, unbelievable. blev krångel med Leche precis när vi skulle in så vi gick till Otten istället. var schysst men tror att Leche hade rockat liiiiite bättre ändå. det blev vintertid mitt i allt. sur & trött på nattkvisten hann jag bli också. "whatever" cirkulerade ett tag i mina tankar där. & ja! jag, Hanna & Madde lät högst i karaoketaxin ner till Leche & Otten. sjöng för kung & fosterland. mickarna gick ju inte ens.. undrar varför? ;) 
nu är det väl tänkt med en lugn helg & sen kör vi igen. alla helger till resan 2 december är vi på G! haha, får väl se om vi orkar... & har råd med denna pinglande livsstil.

igår drog Micke till Spanien 1 vecka & imorgon drar Peter till England 2 veckor. FFS! vem ska nu underhålla mig om kvällarna när jag är bored like hell? shiiiiit. vem vet, nu kanske jag kan göra 2 restgrejor jag har kvar? verkligen!
 
imorgon är det Polishuset som gäller. fixa pass is the shit. kan ju vara bra att ha sen. nu? dusch & sen sängen med mp3'n. 


I could be cold
ruthless
mean
angry
I could be weak 
senseless
and so much more

(You know I could be just like you)




(I just miss you, that's all)






sleep like you deserve.

 
uuuujje, fan vad trött jag är. & hungrig. ska titta igenom två reflektionssidor som ska vara inmailade kl 15. tänkte ju ta mig ner till stan idag men det behövdes inte. mamma ska ju komma hit imorgon runt kl 13 så då åker hon & jag & köper lite booze istället. lovely.  

jobba ikväll igen. 15-22. vi är ett gäng som beställt pizza till lunchen kl 17. härligt. alla kommer sitta & svulla som fan.

nej, reflektion & frukost nu!
 
lääätjer pips!
faan jävla skit. Peter fick mig att tänka på äckelkänslan. jag blir bara ledsen när jag tänker på det. jag är inte nöjd. nej, det är sant. de är för små & jag har fått tillbaka gamla ångestkänslor. det går i perioder. just nu är det en mindre bra period. jag önskar att jag var nöjd. fan, vad skönt det vore. tyvärr är fallet inte så. det är inte ditt fel Peter. har ju haft samma tankar under hela kvällen. denna missnöjdsamhet. den kan ta sig i röven!

jobbat har man gjort ikväll också. känns lagom att komma hem strax innan 22. man hinner ta det lite lugnt innan man lägger sig under täcket. mmmm, mitt täcke is the shit.
systemet imorgon. måste få tummen ur & gå ner. kommer INTE vilja bege mig ut på lördagen. nej, imorgon är dagen.
lördagen då? hmm. behöver dränka mina sorger & tankar. jag kan ju försöka bli full iaf. hahah, brukar ju dock gå sådär. de som påstår att de sett mig full vet inte vad de yrar om. ingen har sett nåt.... än. Frugan får lära mig några raggningsknep & sen är we good to go. Leche here I come. jag & ragga? hahah, vilket skämt. jag får mig aldrig nåt. fast det kan ju bero på att jag aldrig raggar. pirr i lingonskogen som jag brukar säga.. eller egentligen inte, men nu säger jag det. behöver mig ett bra ligg! nån som ställer upp? det är fan brist på den varan innanför de här väggarna. nej, usch så jag säger. lösaktig kommentar.. & jag är inte ens speciellt sexuell av mig. ja, med andra ord.. det är illa nu.

nej, nu blir det sängen & lite musik. musik är härligt. nästan lite för härligt ibland. & så kan vi ju hoppas på att jag drömmer nåt.... trevligt.


kvällens skönaste sound
Ying Yang Twins ft. Avant - Bedroom Boom
 
efter morgonbesvikelser & ett enormt sockersug hela dagen så har jag överlevt. efter en lååång eftermiddagslur kändes dagen inte lika bajsnödig längre. eller ja, då var det ju nästan kväll.

det är varmt som fan & jag måste läsa en ansökan tills imorgon & reflektera lite över några frågor. ska inte träffa Markus förrän kl 13 imorgon vid skolan så det är skönt. hoppas att vi är effektiva så vi kan få gjort två reflektionssidor. skulle vara skönt att slippa sitta på torsdagen också.
ska på stan med syster på torsdag. sprit ska inhandlas. oooh ja. kanske är lite galen & köper något annat än det sedvanliga. förnyelse behövs.

orkade inte gå på redaktionsmötet ikväll. det hände nog inget banbrytande ändå. de diskuterade nog bara tablån för kommande sändning & nya produktionsidéer. i nästa tablå så ska nog kortfilmen som jag & min grupp gjorde förra veckan i klassen med. ska bara höra med de inblandade om det är okej om den sänds. men det ska nog inte vara några problem. alla var stolta över det vi åstadkommit. den fick även bra kritik från våra forna handledare Micheal & Errol vid genomgången inför klassen. bra skit helt enkelt.

idag diskuterades en ganska återkommande fråga. "vad blir man?" då min utbildning rör sig inom ett stort område så kan man inte specifikt svara på detta. allt beroende på vad man är intresserad av & vad man riktar in sig på. dock så finns det en övergripande titel som man kan slänga upp när frågan uppenbara sig. så damer & herrar - jag ska bli kulturproducent. there you have it. so fuck off.









(forever gone, forever you)
idag är det en sån där dålig dag. jag vet vad det är som gör att dagen känns skit. jävla morgon. var jag tvungen att se mina uppenbara fel. ett stort jävla fel är vad jag är. äckel känsla. varför kan det inte bara bli rätt?
jaaa, vilken känsla jag fick tidigare idag. lyssnade på en låt & en stormande julkänsla kom över mig. blev helt härlig i kroppen & vilken längtan. det är en härlig tid. ledighet, god mat, julklappar & familjen. me love so much.

pratade med mamma nyss. påminde henne om skjuts upp till arlanda den 2 dec. haha, hon är så knäpp. sa det att hon måste berätta för Uffe att jag ska åka relativt snart. hon mumla något om att hon skulle det. haha. ibland förstår jag inte hur hon tänker. but i love her anyway.  

jobba då? hmm. vill inte jobba tisdagnatten så jag ska ringa till wöörket imorgon & fråga om jag kan jobba en till eftermiddag istället. annars jobbar jag väl bara torsdag & fredageftermiddag som det är sagt. har en rätt hyfsat dygnsrytm nu så jag ska försöka hålla kvar den så länge som möjligt. försöka kan man ju iaf.


ett bad kanske? jaa, låter som en trevlig idé!
you poor sweet innocent thing
dry your eyes and testify
and
oh you love to hate me don't you, honey?
I'm your sacrifice


är det skamligt att vara själv? varför känns det som att folk kastar dömande blickar & glåpord om man spiller ut att man tillbringat kvällen själv. visste inte att det var skamligt. oh well.. you can't please everyone.
& det är sant. våldsamt sant att jag saknar. hur kan jag, känslokalla, människa sakna? ja, det är konstigt. men sanningen tycks inte te sig annorlunda. jag är trött på ensamheten. jag vill dela den med någon annan. det är hemskt patetiskt & needy men jag kan inte hjälpa det.


you lied to me
but I'm older now
and I'm not buying baby

darling, I forgive you after all
anything is better than to be alone
and in the end I guess I had to fall

You're just so pretty in your pain



(I can't say no to you)





maybe it's best if you leave me alone...
jag förstår verkligen inte på mig sjäv. varför reagera jag sådär? det har liksom ingen betydelse. ja, ibland är man allt bra konstig. ja, redigeringen gick bra. kom hem... nyss. köpte mig två moccarutor på ICA innan jag gick hem också. de är så goda. verkligen elakt goda. kakmobbning på hög nivå.
 
ebbalinen försökte få med mig ut ikväll.. & visst, jag är alltid på. men jag har inte rååååd. med en dryg 100lapp på kontot så känns det inte som prioritering nummer ett. mat måndag & tisdag känns väl mer.. ansvarsfullt. & det måste man ju också vara ibland. men nästa helg är det vi som festar på Leche!
 
Frugan lämnade "hitta Nemo" i mitt brevinkast förut också. åååhiii. ska se den ikväll & bara må bra. imorgon ska jag sooova & sova, lääääänge. stänga av ljudet på mobilen & bara.. mmm, sova? haha. bra att jag är tydlig iaf.

nej, nu ska jag pressa Peter till att leta några fler låtar åt mig. muuuuuusic is my drug!
aaaaaaaaaajje. ont i huvudet jag har! tog mig en eftermiddagslur. vakna nu. är hungig. fortfarande. får se vad man har hemma som man kan slänga ihop något. kvällen blir lugn. har en chokladkaka. så vi ska hålla varandra sällskap.. så länge den finns kvar. moooooouhahhaha. ääääääääääääta.
upp till campus kl 13 imorgon. med andra ord - sovmorgon. yeeeah. nej, mat nu!






(hur kan vackert vara så kallt)

folk är så falska. allt som finns inuti, som slår & bankar för dig, rinner ut. långsamt men säkert. folk förstår inte. denna falskhet. leenden som inte faller naturligt. gester som är till intetsägande. åh ja. det är en härlig tid. jag är en av dem. som skrattar meningslöst åt något när jag egentligen don't give a fuck. dina ögon lyser klarare när de är våta. när jag inte kan kontrollera falskheten & rycks med i de andras ondskfullhet så hatar jag dig. för du räddar mig aldrig. dina händer finns aldrig nära & det är för svårt att inse sanningen. de andra förstår inte. nej, hur kan de? dina vingar bär ingen annan än dig själv. jag förstår att du inte orkar med någon så trasig som mig. jag klarar det inte själv. de andra & deras falskhet blir något slags substitut för en dräglig vardag. släpar fram tiden men deras hånfulla, bakomryggen-stabbing beteende. det är komiskt att se hur folk vill ha ihjäl varandra. & jag är inte bättre. det har jag aldrig påstått. jag skulle döda för att nå fram till dig. hugga någon i ryggen. vadsomhelst. för när du är nära är du längst in.


nu är falskheten det enda. du är inget. (I can't stand you dear)
glöm bort. förneka. förträng. svälj. det är mycket enklare så.

hela eftermiddagen igår sa jag? well, vi satt till halv 6. Shahab höll oss sällskap också så vi hade trevligt även om det var idétorka & likgiltighet på slutet av kvällen. världens med Frugan blev det efter också. var värd en hamburgare!

jaaaag vet inte. kanske. ska upp till skolan kl 19 ikväll. filmvisning. yeah.. not. men det får man väl ta. imorgon börjar den "riktiga" redigeringen. jag & Ludde kommer få sitta hela dagen. & inte har jag kvar några pengar på kontot heller. var tvungen att köpa balsam. faaaan. helgen kommer blir svår. en helg utan godis är en helg utan... ledighet! det funkar inte.

ja, hemma på lunch en snabbis. redigeringen går rätt bra. gruppen arbetar på olika håll
så det är bra. skönt att Ludde & jag kan sitta & redigera själva. går inte fort iaf. fått ihop
20 sek av 1 min. så det blir att lägga på ett kol efter lunchen så man inte behöver sitta hela
eftermiddagen. trött? ja, som fan. behöver lite näring. vilket består av två rostade mackor
& ett glas chokladmjölk. it's all good.

läääjter.
ja, idag fråga Micke om jag befann mig på ett visst ställe för han var övertygad om att det
var mig han hade sett. men nej & återigen nej. nu är det tredje personen som trott sig
ha sett mig men det har inte varit jag. denna människa, denna kopia, ska tydligen vara
VÄLDIGT lik mig. det har alla tre sagt.
vem är denna människa? hon måste förgöras!

"This town is only big enough for one Jenny"

ja, nu är det gjort! resan är betald. inte en dag för tidigt. men som vanligt är det något
som krånglar. till både min & Frugans stora skräck så upptäckte vi att det var 5850:-
kvar att betala på biljetten. har hela tiden gått med föreställningen om att det ska vara
5500:- att betala. jag hade "bara" 5700:- på kontot & Frugan ganska exakt det som
biljetten skulle kosta. så det blev en liten panikräddning av Frugan som sålde lite
fonder. med andra ord - det är ordnat. finally.

efter det sammanstråla Ebba med oss. fira med en tårtbit var det tänkt. nyckelordet
är - tänkt. gick till 5 olika caféer & hittade inte en enda jävla tårtbit. vi gav upp. vi åt
istället. till min stora besvikelse. länge sen jag åt något så... mindre gott. åt upp halva
tonfiskbaguetten iaf. hade ju betalt för den!
vi blev aningen sena.
jag skulle ju på möte kl 18. gick panikspringa upp med kassan jag köpt på hemköp.
& BOOOOOM! till min stora skräck (igen) hade min hallspegel ramlat & det låg
spegelglas över hela hallen. kl var närmare 17.50 när jag kom hem & upptäckte detta
så jag ringde upprört till mamma (vet egentlligen inte vad hon skulle kunna ha gjort
åt saken). hon lugna ner mig. fick ta ut kattlådan så inte Bäbis skulle försöka ta sig in
till badrummet. sen fick jag rusa iväg. vetandes om att allt spegelglas låg väntandes
hemma på mig.
styrelsemöte någon timme sen redaktörsmöte till 20.30. hem for jag & ringde återigen
till mamma. behövde prata av mig. dagen har känts lite som en motgång. sen var det
bara att ta fram dammsugaren & fixa hallen. & nu har jag ingen helfigursspegel &
detta är en smärre katastrof! får vänta en hel vecka innan detta kan åtgärdas. måste
vänta på csn & lön. aaah, kommer bli en prövande vecka. I say. vad kan man säga?
I fucking LOVE mondays. haaaa.
nu var det visst ett tag sen jag skriv. har väl hänt.. en del. ganska mycket egentligen
men jag väljer nog att snåla med kommentarerna. i viss mån. är nog bäst så. yeah.

en av två helvetes veckor är avklarade. one to go. & det är den jobbigast. schemalagt
på helgen. känns ju kul... inte. gruppen är okej. finns en person som jag har lite svårt
för. den är just too little too much. ungefär som en finne som inte försvinner. men som
sagt, en vecka kvar.

helgen har varit stillsam. lugn. första på ett tag. & jag kan ju erkänna att jag stundvis
kände mig uttråkad. som fan. men jag överlevde ju. puh liksom :)
jag, Frugan & Ebba var uppe på Fräcka Frökens i lördagskväll & tog en fika.. eller
middag som jag gjorde. prata om allt & ingeting. ungefär som vanligt! haha, lovley.

tänkte smita lite tidigare imorgon, runt 15. resan SKA betalas imorgon. & så är det
bara. har två möten mellan 18 - 20.30 så får ta det mellan introduktionen på
eftermiddagen & mötena på kvällen. blir fin fint.
jag vill ååååååka. snart. ge mig sol, stränder & tidlösa dagar! snälla. I need a break
from this life.
kommer att tänka på när Frugan & jag bodde i England. den där härliga sommaren.
ja, det var tider det. underbart. vill ha mer underbart!




allt jag gör
är en omväg
till dina läppar


det är konstiga tider. nothing makes sense. spelar ingen roll hur mycket man
analyserar & vill förstå. det går bara inte. ge upp. kanske är det lika bra att man inte
förstår allting som försiggår runt omkring en. ibland får man lära sig att leva med
okunskap & ett oförstånd. livet går vidare. brutalt kommer vardagen tillbaka - om & om
& om igen. jag orkar inte leta efter svar längre. tro mig.
(nothing really last forever)

4 av 5 kvinnor blir ihjälslagna av någon ur sin närmaste umgängeskrets. oftast är det
ens partner. där har vi anledning till att jag är singel iallafall! vem vill bli ihjälslagen
egentligen?! okej, det är väl inte en egentliga orsaken. men det är läskigt.
siffror som gör en mörkrädd. some scary shit.

Micke peppar mig om att vi ska ut & promenar några gånger i veckan. jooovisst.
skulle verkligen behövas. får se om kära Jenny får tummer ur också.



två helvetes veckor börjar imorgon. praktiska veckor. video & audio på schemat.
det är långa dagar & tidiga mornar. inte min grej det där med tidiga mornar. har
dock hört att det ska vara roligt så jag hoppas på det så man glömmer bort att
man är halvt död under veckorna. konstant.
redigering av kortfilmen imorgon kl 17 också. med andra ord - jag lär komma hem
sent på kvällen nångång.
well, Bäbis kommer iaf att uppskatta mig mer de här veckorna när jag kommer
vara ganska frånvarande.. är ju alltid trevligt med lite uppskattning! :)

helgen var grymt trevlig! Pelle kom hem från Falun så fest på lördagen var givet.
jag kom bara 2 ½ timma försent till förfesten. men när jag kom så börja förfesten! :P
Nisse & jag hade någon het diskussion om att det finns en Jenny look-a-like i stan!
han trodde att han sett mig flera gånger fast det visade sig att det inte var jag. Nisse
är inte den första som säger detta heller. skulle själv vilja se vem hon är! 
Ebba slöt upp med mig & mina homies påväg till Palace. tillochmed väntan i kön  
var trevlig! då har man det bra! Ebba fatta tycke för mina dudes så nu ska hon med
upp till Falun när jag ska dit med Calle & Nisse, haha. bästa ever.
Pelle blev svartsjuk för att jag prata med en annan kille. ovanligt.. inte. men de gick
över. han ringde tre gånger när jag kommit hem men jag orkade inte svara.
kände att det inte skulle blivit något bra utav det hela. var måttligt trött på han vid
det laget. I love him but just like a friend. att det ska vara så svårt för en del bara! 
i helhet var kvällen toppen iaf.
läppglansprovning som resulterade i pusskalas, gratis drinkar, dans & heta
diskussioner (har kommit på att jag är bäst på att diskutera när jag är påverkad),
har hunnits med. jag är nöjd.


neej, kanske är dags att slänga sig i sängen. ska upp kl 8. hoppas jag får 5 timmars
sömn i natt iallafall. hoppas kan man ju alltid.
jaaa, nu är vi klara med filmandet! 2 timmar ute i regnet känns väl sådär. mina fötter
känns ganska avdomnade nu but it's aaaall good. har varit kul iaf. på måndag är det
dags att klippa & redigera det vi fått ihop.

nej, nu blev det panik stressigt här! dags att ge sig ut på nya äventyr.

nej, nu är det nog. jag kan leva upp till den personen jag vill vara. som jag vet att jag
mår bäst av. förnuftet är min ständiga påminnare om att saker måste förändras.
det är dags. vill, ska & kan inte leva efter mönster som förpestar den jag vill vara. det är
alldeles för många dörrar som stängs omedvetet när jag lever i mönstren. & jag vet,
jag verkligen vet, att jag vill ha dörrarna öppna. känslan av total frihet är förbluffande
härlig. nästan beroendeframkallande skön.
& det var verkligen underbart. ett beroende jag inte ville släppa. men det försvann.
allt försvann. ja, mönstren upplyser mig om motsaten.
 

well, vad kan man säga? det är härligt att vara kvinna!

jaaa, dagen har varit wuuunderbar! träffa Mia i eftermiddag & sen dess har vi
shoppat, shoppat & shoppat! fick i mig en enchilladas också. var sådär.
nu ska jag efterforska lite & sen kila över till Selma & ge henne lite mat!

so long suckers!
nu har jag tvättat & plockat iordning här hemma. finally. tog ett tag innan jag fick
tummen ur. imorgon blir min lilla lya en inspelningsplats. kortfilmen ska delvis
spelas in hemma hos mig. vi måste bara sunka ner den & göra lägenheten allmänt
ostädad. jaaa, därför kan man tycka att min städning idag var lite onödig
men då får man tycka det! rör mig inte i ryggen. nu ser det iallafall fint ut! :) 
hoppas bara att det inte regnar imorgon. då kan det uppstå en del problem. vi får
hopppas på det bästa.


& åt helvete! jag blir så förbannat irriterad. jag vet att jag inte ska ta åt mig men
helvete. hur ska jag ta det då? så jävla passande bara! du är en fitta helt enkelt.
(and not in a good way)


har hittat en massa bra musik så nu ska här lyssnas tills sex and the city börjar.

jaaa, en av mina bikiniunderdelar som anlänt idag passade. äntligen! nu kan man se
någelunda okej ut på beachen i december. lovely.
Frugan & jag var & snurrade lite i eftermiddags. hämta ut mitt paket, sen en runda till
Campus & sen Ica. jag lyckades köpa mig en hel påse av diverse råvaror trots att jag inte
hade tänkt köpa något.
gjorde jag den där potatisgratängen då? noooop, åt mina rester. gratängen ska göras
imorgon! ska bli så gott. & kyckligfilé köpte jag med.

Andreas hörde av sig precis när jag tagit min sista slev ris. mätt som en proppad jag
vet inte vad. han fråga om jag hade ett fyrsiffrigt belopp på mig. för jag brukar ju gå
omkring med det (!) men som den pärla jag är så kom han & hämta mig så jag kunde
ta ut pengar. visste inte att jag var hans sugar mama!? meeeen skulle ju ändå ge honom
exakt det han fråga om så där snackar vi tajmning. upp & tittade på hans
nyrenoverade lägenhet också & har jag inte sagt något om tapeterna i hallen så har jag inte. haaaaaaaaaaaaaaaaaaha. mobbas lite får man. men den var fin. super. (i övrigt)

& jag kan inte hålla fingrarna i styr. nu har jag varit inne & handlat två bikiniöverdelar & en
fiiiin ballongkjol. ber till Gudarna att den passar nu också.

.ballongkjol

 
& ja, jag vet att det är en stor bild men jag kunde fan inte länka. jag är en
usel människa, jag veeet! deal with it.

nej, jag är super trött så jag ska hoppa ner i sängen. ska upp & filma
en TVhallåa imorgon & jag känner att det mycket möjligt kan bli jag som får
vara det. men jag ska protestera. don't feel for it. & ännu en NYinköpt
veckotidning har jag köpt idag. I have a problem. I know.

this shit is bananaz! men inte helgen. guuuuud så trevligt. trots bristen på dans. en
av ytterst få kvällar som vi inte dansat. blev med dragen av Sean vid ett tillfälle dock.
dansa ca 1 minut & sen gick vi därifrån. var waaaay to much folk på dansflooret!
Ebba då, eller om det var Frugan, som fråga om det inte blev något med Sean. skojar
duuu eller? för det första är han 20 år, inget ont om det.. men jag tycks dras till lite
äldre manskött, sen har han gått på Floristgymnasiet... GAAAAY! men vadå, jag har ju
liksom hånglat med THE mr Gay. men shit.. en mr Gay räcker för mig. Micke hitta
också till Leche. var på tiden & han digga det håååårt! vi lär få se honom där fler gånger! :)
& det gick bra trots att jag inte hade någon BH på mig! blev en del boob besatthet
ett tag! men vad gör man om man är BHlös! 
strosade hemåt med Frugan & Danne... & jisses det är verkligen skönt & befriande att gå
barfota. tror jag får sluta med denna vana innan jag får en fet glasbit i foten men uuuj, det
är skönt as hell. skicka iväg ett sms till kära Andreas på hemvägen. skulle jag inte ha
gjort. stackarn låg & sov.. men det är ju inte så att han inte väckt mig nångång!

& ja, jag hade verkligen en bit toalettpapper i trosorna när jag kom hem. fifan, & jag var ju
inte ens full. får ha mer koll på vart jag slänger med toalettpappret nästa gång.

somna väl runt 4. upp kl 11 idag för möte. shiiit. så trött jag var när telefonen ringde. men
upp tog jag mig. vi satte oss på Fräcka Frökens & fika. jag åt frukost. fick ihop en vettig idé
så på tisdag ska vi filma en TVhallåa. resten av filmen filmar vi på onsdagen. hoppas vi får
ihop något vettigt nu.
 
nästa helg kommer Pelle hem. han upplyste mig idag om att då blir det fest. absolut. jag
är på! Frugan, Madde & Ebba får med haka på. blir förmodligen Palace (med andra ord,
Madde kan haka på). var superlänge sen man var där. kanske kan bli något vettigt av det
med. man får hålla tummarna.

veckan blir nog skööööön iaf. ledig måndag, tisdag, torsdag & fredag. ibland är det skönt
att plugga på filosofiska fakulteten! I say. har några möten & lite filmning under tisdagen
& onsdagen. seminarie på onsdagen också. annars är det freeeee all week. I am going
to enjoy! ska försöka få tummen ur & se "the fog" men faaaan, vill inte sen den själv. är
ganska hoppig & lättskrämd när det kommer till skräckfilm. men det ordnar sig nog.


nu ska jag krypa ner under täcket & läsa min nyinköpta veckotidning & lyssna på ljuv
musik i mp3'n.


(this shit is bananaz)








jag dricker min vodka
Du tiger Din smärta
jag dricker min vodka
-mitt gift för Ditt hjärta